TPS gaat live met recruitment software van OTYS

 • 4 januari 2021

  TPS is een vooruitstrevend uitzendbureau voor projecten in de utiliteits-, infra-, offshore-, maritieme en industriële sector (tps-levert.nl).

  Na een intensief softwareselectietraject is TPS live gegaan met de applicatie van OTYS. OTYS is een innovatief Recruiting Technology Platform voor (internationale) werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en corporate recruiters.
  De gerealiseerde oplossing ondersteunt alle werving- en selectieprocessen waarbij een volledig geïntegreerde ‘werken-bij’ website is opgeleverd. Naast alle verkoopprocessen worden tevens de benodigde processen voor de ‘onboarding’ van de buitenlandse kandidaten volledig ondersteund.

  Bij de implementatie is de integrale implementatiemethode van ERP Company gehanteerd. Vanuit een intensieve scoping van de basisprocessen zijn alle subprocessen door de key users intensief ingericht, getest en opgeleverd. Deze aanpak heeft geleid tot een beheerste Livegang waarbij TPS nu volledig klaar is voor de volgende groeifase.

  • Voor meer informatie over implementatie, zie ERP Consultancy | ERP Implementatiebegeleiding

  • Voor meer informatie over OTYS, zie website: https://www.otys.nl/

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *