Jansen Huybregts kiest voor ERP Company

 • 16 november 2021

  Jansen Huybregts is in de bouwbranche actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Vanuit veertien locaties in het land zijn dagelijks zo’n 500 medewerkers actief om ruim 150.000 renovatie- en service & onderhoud opdrachten per jaar uit te voeren.

  Het doel van het selectietraject is het selecteren van de juiste applicatie waarbij alle primaire processen worden ondersteund en waarbij de bouw specifieke functionaliteiten worden afgedekt.

  Na een intensief voortraject waarbij de IT-roadmap is opgesteld en de ‘user stories’ (wensenlijst van de gebruikers) zijn opgetekend, verzorgt ERP Company het selectietraject. Gebruikmakend van de branche templates wordt nu gestart met de Business Requirements Scan, waarna het selectieproces zal volgen.

  Samen met het project team van Jansen Huybregts gaan we de zoektocht naar het juist ERP platform tot een succes maken!

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *