Novelbouw kiest voor ERP Company

 • 21 november 2021

  Novelbouw is al meer dan 10 jaar partner in bouwen en verbouwen van woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen. Novelbouw is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en integreren van authentieke (eiken) houtenconstructies. Vanuit de locatie vanuit Bakel verzorgt Novelbouw van offerte- en contractfase tot en met de oplevering en nazorg het gehele bouwtraject.

  Het doel van het selectietraject is het selecteren van de juiste bouwsoftware waarbij alle primaire processen worden ondersteund en waarbij de bouwspecifieke functionaliteiten worden afgedekt. Daarnaast wordt geanalyseerd hoe de link naar de inspectiesoftware aangaande de Wkb (Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen) geborgd kan worden.

  Gebruikmakend van de branche-template voor de bouw wordt nu gestart met de Business Requirements Scan, waarna het selectieproces zal volgen.

  Samen met het team van Novelbouw gaan we de zoektocht naar het juist ERP platform tot een succes maken!

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *