Wet kwaliteitsborging & ERP

 • 23 november 2021

  De synergy tussen de Wet Kwaliteitsborging (WKB) en ERP software

  Het is voor de eigenaar van een bouwbedrijf al een ruime tijd bekend; de wet Kwaliteitsborging WKB gaat in 2022 een flinke druk leggen op de administratie van de bouwbedrijven…

  De wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) gaat naar verwachting vanaf 1 juli 2022 stapsgewijs in. Doel: minder gebreken bij nieuwbouw en verbouw.

  Automatisering kan deze last in de kwaliteitsborging stevig verlichten. Het is de kunst om op de werklocatie ‘alles’ real time vast te leggen waardoor je altijd aan de wet- en regelgeving voldoet. Hiervoor is gevalideerde inspectiesoftware in het ERP landschap aanwezig..

  Zeker als de huidige automatisering binnen uw bedrijf niet op orde is, is er juist nu synergie en optimalisatie te behalen!

  ERP Company heeft een quick scan voor dit specifieke vraagstuk voor bouwbedrijven ontwikkeld.. Aan de hand van branche-templates & ‘best practises’ brengen we snel uw situatie in kaart.
  Afhankelijk van de bedrijfsgrootte, de complexiteit & standaardisatie van de processen komen we versneld met een advies voor de integrale oplossing van een ERP-softwarepakket waarbij de inspectiesoftware wordt geïntegreerd.

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software in combinatie met de inspectiesoftware? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *