MKB Business Strategy Model

 • 19 december 2021

  Werk daadkrachtig met het MKB Business Strategy Model aan de volgende groeifase van uw organisatie

  Vele MKB bedrijven zijn afgelopen jaren explosief gegroeid. Deze groei komt niet uit het niets. Deze bedrijven hebben kunnen groeien doordat zij onderscheidend zijn in de markt. Of dat nu is door een innovatief product of doordat ze onderscheidend zijn in de service die ze extra leveren richting de klant…. Met een gepassioneerde inzet is deze groei bereikt.

  Na verloop van tijd begint de groei te vertragen, er komt zand in de motor… Blijkbaar is de organisatie in de ‘bovenkant’ van de S-curve terecht gekomen. De directie, Management Team ervaren deze groeivertraging terdege, maar herkennen de onderliggende oorzaken wellicht niet.

  Om de groei te kunnen behouden zijn er extra medewerkers geworven om de achterstanden op te vangen, maar de gerichte focus verdwijnt begrijpelijk naar de achtergrond. De juiste richting binnen de organisatie vertroebelt…

  Als deze signalen zich aandienen, is dit een uitgelezen moment om de Business Strategy weer helder uit te werken in een concreet actieplan.

  ERP Company heeft voor ambitieuze MKB-bedrijven die explosief zijn gegroeid een dienstverlening op maat ontwikkeld. In dit MKB Business Strategy model wordt teruggegaan naar het echte onderscheidende vermogen van de organisatie; wat zijn de kernwaarden? Wie willen we bijvoorbeeld zijn? Vanuit deze uitgangspunten worden verschillende roadmaps uitgewerkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie, digitalisering of nieuwe markten of aanvullende producten.

  Heeft uw organisatie moeite de beoogde groei te realiseren en is de focus langzaam uit de organisatie aan het verdwijnen? Neem dan zeker contact op met ERP Company voor een eventuele ondersteuning op dit vlak!

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *