Novelbouw kiest voor Bouw7

 • 28 december 2021

  Novelbouw is al meer dan 15 jaar partner in bouwen en verbouwen van woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen. Novelbouw is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en integreren van authentieke (eiken) houtenconstructies. Vanuit de locatie vanuit Bakel verzorgt Novelbouw van offerte- en contractfase tot en met de oplevering en nazorg het gehele bouwtraject.

  Het doel van het selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos aansluit bij de primaire bouwprocessen. De applicatie moest tevens een oplossing bieden voor aangescherpte eisen ten aanzien van de Wkb (Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen).

  Novelbouw heeft na een ERP pakketselectie traject van slechts 5 weken (!!) de applicatie Bouw7 op het platform van Exact Online geselecteerd. Samen met de implementatiepartner Bouw7 wordt direct gestart met de implementatie. ERP Company zal hierin de implementatiebegeleiding verzorgen.

  Met de invoering van het ERP-platform Bouw7 worden alle primaire bouw- en financiële processen ondersteund en verder geoptimaliseerd.

  Met de geplande realisatie Q1 2022 van deze bouwoplossing is Novelbouw weer volledig klaar voor de beoogde toekomstige groei!

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *