ERP Company ondersteunt NLW Groep middels PLC Audit

 • 6 februari 2022

  NLW Groep is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West, dat staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking. NLW spant zich in om deze werknemers optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt en werken daarbij nauw samen met werkgevers en gemeenten.

  Bij NLW is het applicatielandschap zeer uitgebreid en complex. Voor de primaire ERP processen wordt momenteel gebruik gemaakt van de Microsoft applicatie DynamicsNAV (Navision). In deze versie van de applicatie is in het verleden relatief veel maatwerk geprogrammeerd dat afgelopen jaren niet meer is ondersteund.

  ERP Company is gevraagd een onderzoek te doen naar de status van dit maatwerk. Het doel van dit onderzoek om dit maatwerk te ‘stabiliseren’ zodat deze versie naar de laatste officiële update te migreren. Dit doen we middels een Performance Life Cycle Audit. Na deze fase kan de volledige applicatie weer in het reguliere beheer opgenomen kan worden.

  Heeft u ook performance problemen op uw Navision omgeving, of heeft uw organisatie ook maatwerk dat niet meer ondersteund/ beheerd wordt? Wij kunnen u volledig ondersteunen in dit proces. Hoe? Daar vertellen we u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *