Different Doors pakt door

 • 13 februari 2022

  Different Doors is een totaalaanbieder en specialist in garagedeuren. Different Doors produceert alle deuren geheel op maat en naar de wens van de klant. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs de klant voorzien van gedegen, persoonlijk advies.

  Het doel van het selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos aansluit bij de primaire processen en de online marketing ambities. Vanwege het hoge ambitieniveau van Different Doors werd geen genoegen genomen met een ‘voldoende’ als oplossing. Op elke ‘domein’ werd een excellente ondersteuning van de applicatie verwacht.

  Different Doors heeft voor de eerste fase in het ERP pakketselectie traject van 16 weken gekozen voor de applicatie Business Central (Microsoft). In deze fase van de implementatie zal gestart worden om de Online Marketing & Sales processen te automatiseren. In fase 2 zullen de primaire ‘ERP processen’ in de ERP applicatie geautomatiseerd moeten gaan worden. Tot slot zal in de laatste fase een Webshop worden gerealiseerd inclusief 3D configuratie.

  Onder begeleiding van ERP Company wordt momenteel Project Initiatiefase uitgevoerd. Dit is de fase tussen de applicatiekeuze en de daadwerkelijke start van de implementatie. In deze fase worden o.a. de afspraken met de leverancier dichtgetimmerd en de interne organisatie opgetuigd voor de start van de implementatie.

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP of CRM software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *