ERP Company breidt uit!

 • 9 maart 2022

  Joost van de Sande | Associated Partner ERP Pakketselecties

  Ook in 2022 heeft ERP Company een vliegende start doorgemaakt. Afgelopen maanden hebben vele ambitieuze bedrijven, die afgelopen jaren een explosieve groei hebben doorgemaakt, zich gefocussed op de benodigde digitale transformatie binnen het bedrijf. Door deze oriëntatie blijft de vraag naar onafhankelijk advies op het gebied van ERP pakketselecties onverminderd hoog.

  Om de klanten van ERP Company nog beter met deze ERP softwareselectie trajecten te kunnen ondersteunen, breidt ERP Company uit met Joost van de Sande.

  Joost wordt als Associated Partner verantwoordelijk voor de adviestak ‘ERP pakketselectie’. Op dit gebied begeleidt ERP Company haar klanten vanuit een onafhankelijke positie naar het best passende ERP platform, voor nu en in de toekomst!

  We heten Joost welkom binnen ERP Company!

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *