D&M Vacuum Systems kiest voor ERP Company

 • 14 maart 2022

  D&M Vacuümsystemen B.V., gevestigd in Budel (N-BR), is gespecialiseerd in het aanbieden van turn-key oplossingen voor (hoogwaardige en complexe) vacuümsystemen. D&M is een betrouwbare en onafhankelijke partner met een gespecialiseerde kennis van high-end applicaties en aanverwante processen.

  Het doel van het software selectietraject is het selecteren van de juiste applicatie waarbij alle primaire processen worden ondersteund en waarbij met name de projectmatige productie functionaliteiten worden afgedekt.

  Bij de keuze van het best passende ERP platform wordt met name de focus gelegd op de beoogde groei van de organisatie en de hogere eisen ten aanzien van de klantsystemen van de strategische partners.

  Samen met het project team van D&M Vacuümsystemen gaan we de zoektocht naar het juist ERP platform tot een succes maken!

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *