ERP Company bouwt aan de toekomst!

 • 14 april 2022

  In een eerder gedeelde blog heeft ERP Company kenbaar gemaakt een Quick Scan te hebben ontwikkeld voor bouwbedrijven. In het artikel worden de kansen benoemd die er voor bouwbedrijven liggen indien de WKB gerelateerde automatiseringseisen worden gecombineerd met de invoering van een ERP platform.

  Aan de hand van branche-templates & ‘best practises’ brengen we snel de processen in kaart.
  Afhankelijk van de bedrijfsgrootte, de complexiteit & standaardisatie van de processen komen we versneld met een advies voor de integrale oplossing van een ERP-softwarepakket waarbij de inspectiesoftware wordt geïntegreerd. Vanuit het onafhankelijke advies kan vanaf heden ook Implementatiebegeleiding voor de invoering van een ERP Platform aan de dienstverlening worden toegevoegd.

  Vanuit ERP Company is inmiddels een stevig netwerk opgebouwd met verschillende samenwerkingsverbanden. Vanuit deze samenwerking ontvangt ERP Company opdrachten van voornamelijk middelgrote bouwbedrijven. Deze opdrachten variëren van pakketselecties tot implementatiebegeleiding en Support.

  Voor deze opdrachten zijn we voor komende maanden op zoek naar Senior IT Professionals met ervaring in of affiniteit met de bouwbranche. We gaan deze ‘Bouw Practice’ opzetten om gezamenlijk deze kennis te op te bouwen, te delen en te borgen binnen ERP Company & Society.

  Heb je ervaring in één van deze rollen;
  • Projectleider
  • Business Consultant
  • Functional Consultant
  • Sr. Developer

  …en heb je interesse in deze uitdagende projecten, laat het ons dan even weten!

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *