Recap April/Mei ’22

 • 29 mei 2022

  ERP Company heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en ontwikkelt zich in een rap tempo. Met de introductie van onze maandelijkse recap praten we u graag bij over deze ontwikkelingen. We geven o.a. inzicht in recente projecten, staan stil bij onze services en stellen u graag voor aan de mensen achter de schermen. 

  Vandaag blikken we terug op de afgelopen twee maanden. We hebben mooie projecten mogen begeleiden en organisatorisch flinke stappen gemaakt. We vertellen er hieronder meer over! 

  Recente Projecten

  Intracoat B.V., dé leverancier van zand en grind voor bouwcentra in Nederland, heeft recentelijk een pakketselectie bij ons doorlopen. Het doel van het selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos integreert met de huidige e-commerce oplossing. De applicatie moest tevens de particulieren (B2C) en zakelijk markt (B2B) volledig ondersteunen.

  We vertellen hier voor welk platform ze hebben gekozen en waarom dit de beste keuze bleek. Meer lezen? Op onze website vertellen we meer over onze recente projecten en hoe we dit aanpakt hebben. 

  Ontwikkelingen markt

  Digitaliseren is hot. Steeds meer bedrijven wagen de sprong in het diepe en implementeren één of meerdere applicaties om de bedrijfsvoering te ondersteunen en verdere groei te faciliteren. 

  Met deze ontwikkeling zien we ook een toename in de vraag naar support & after care op betreffende applicaties. Vanuit ERP Company hebben we daarom een toegewijde Helpdesk & Support afdeling in het leven geroepen. Om bedrijven ook na livegang te kunnen ondersteunen met vraagstukken. 

  Een mooi bedrijf wat recentelijk de helpdesk functie heeft geraadpleegd is Verhoeven Logiqs.

  We vertellen hier meer over de Helpdesk & Support functie.

  Lancering Klantportal – CV Search

  Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig om de verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te verrijken en te optimaliseren. We zijn ontzettend trots op de volgende ontwikkeling in dit proces: de ERP Company CV Search portal!

  Met de CV-search portal maken we het mogelijk voor opdrachtgevers om proactief één of meerdere geschikte kandidaten te werven voor een project. Een geschikte kandidaat vinden voor een project was nog nooit zo makkelijk!

  Probeer het gerust zelf op de CV Search Portal

  En daarmee sluiten we de eerste recap af. Heeft u vragen n.a.v. deze ontwikkelingen of wilt u graag de ontwikkelingen maandelijks via de mail ontvangen? Neem dan gerust contact op of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *