Van Lierop Adviseurs en Accountants kiest voor ERP Company!

 • 1 juni 2022

  Van Lierop Adviseurs en Accountants vormt samen met zusterbedrijven FarmAdvies (een accountantskantoor voor de varkenshouderij), SEP (een HR- en salariskantoor) en FinK (partner op het gebied van interim finance en werving & selectie) een HR & Finance dienstverlening voor het MKB.

  Vanuit ERP Company is een Project Manager ICT bij van Lierop gestart om de Digitale Transformatie versneld te realiseren. Het doel van het traject is om, rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen van de groep, een stabiel en veilig IT landschap te realiseren. Samen met de directie wordt de IT strategie opgesteld en uitgewerkt in concrete IT projecten. In samenspraak met de directie worden vervolgens de prioriteiten bepaald, de projecten voorbereid en uitgevoerd. Bij de voorbereiding en uitvoering van de projecten fungeert de Project Manager ICT als coördinator en wordt de communicatie intern en extern verzorgd.

  Met deze transformatie op groepsniveau wordt een toekomstbestendig IT landschap gecreëerd waarbij de interne organisatie maximaal wordt ontzorgd.

  Overweegt u ook om uw huidige ICT organisatie op een hoger plan te brengen? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *