ERP Company breidt practice uit met D365 CE & Power Platform

 • 28 juni 2022

  Zoals reeds gecommuniceerd zijn de Practices voor Microsoft Dynamics Business Central & Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management binnen ERP Company operationeel. ERP Company & ERP Society blijven zich ontwikkelen binnen het Microsoft Business Applications Ecosysteem. Inmiddels heeft ERP Company nu ook een Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement & PowerPlatform practice opgestart!

  Ontwikkeling Power Platform

  Enkele jaren geleden heeft Microsoft de strategische stap gemaakt om de twee verschillende werelden CRM & ERP samen te brengen onder het Dynamics365 platform. Om vervolgens deze brug te kunnen slaan is het Power Platform ontwikkeld. Het Power Platform bestaat uit Power Apps, Power Automatie, Power Virtual Agents en Power BI. Binnen het Power Platform is het zeer eenvoudig om processen te configureren zonder dat er maatwerk ontwikkeld moet worden. Het is dus ‘als eindgebruiker’ eenvoudiger geworden om zelf, zonder IT partners, processen en kleine applicaties te definiëren, ontwerpen, realiseren en te beheren. Vanuit de markt worden deze mogelijkheden steeds beter doorzien en opgepakt.

  Dynamics365 Customer Engagement

  Online Marketing en e-commerce neemt een steeds meer prominente positie in binnen ambitieuze organisaties. Steeds meer organisaties, welke op DynamicsAX of DynamicsNAV applicaties draaien, ontdekken dan ook de mogelijkheden van D365CE (CRM). Vanuit de Business IT Strategy is het vaak een doordachte stap om eerst de Sales en Marketing organisatie over te zetten op D365CE om direct ook gebruik te kunnen maken van het ‘ontwikkelplatform’ PowerPlatform. Een logische stap in de IT Road Map is vervolgens de implementatie en/of migratie naar Business Central of D365 Finance & Supply Chain Management (D365FO).

  D365CE & PP Practice

  Bovenstaande ontwikkelingen binnen het Microsoft landschap heeft de vraag naar D365CE & Power Platform Professionals stevig doen toenemen. Met name het feit dat organisaties zelfstandig de regie kunnen nemen in de optimalisatie van de eigen processen, heeft deze ontwikkeling versneld.

  ERP Company heeft op bovenstaande ontwikkelingen ingespeeld door de ‘D365CE&PP Practice’ op te richten.
  ERP Company heeft binnen deze Practice alle relevante kennis gebundeld vanuit de ERP Society. Vanuit de D365CE&PP Practice worden onder andere de volgende trajecten ondersteund:

  • Ontwikkelen Business IT Strategy – IT Roadmap
  • Implementatiebegeleiding D365CE
  • Optimalisatie processen middels PowerPlatform
  • Business Intelligence middels PowerBI

  ERP Company is trots op deze volgende stap en staat volledig voor uw organisatie klaar! Is uw organisatie op zoek naar een onafhankelijke en duurzame ondersteuning op het gebied van D365CE of PowerPlatform? Verken dan zeker de mogelijkheden vanuit ERP Company!

  Voor meer informatie, lees gerust verder via onderstaande link.

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *