Profextru kiest voor ERP Software van ECI Bemet

 • 4 juli 2022

  Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg en al 60 jaar actief is als grote verwerker van gerecycled kunststof in Europa. Van het gerecyclede materiaal worden duurzame oplossingen onder de merknamen Prolock, Combiboard, Excellent Panel en Profex gemaakt. Het Prolock assortiment omvat maatwerk producten voor bescherming van oevers en dijken. De productlijn Combiboard wordt veel toegepast in de agrarische sector, de offshore industrie en de bouwsector wereldwijd. De panelen van Excellent Panel zijn zeer geschikt voor de nieuwbouw of renovatie van wanden en plafonds in de car- en truckwash. Profex producten zijn uitermate geschikt voor aftimmering van gevels, dakranden, dakgoten, schuren, chalets en woonarken.

  Het doel van het ERP software selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos aansluit bij de primaire processen van Profextru. Daarnaast moest de applicatie toekomstbestendig zijn in verband met de ontwikkelingen in de ICT en mogelijke expansie vanuit Profextru.

  In het ERP selectietraject kwam naar voren dat de huidige productieplanning niet meer aansloot bij de wensen voor de toekomst. In een samenwerking met Profextru, ERP Company en ECI Bemet is de productieplanning opnieuw ontworpen en verder gestandaardiseerd.

  Met de invoering van de applicatie van ECI Bemet worden alle primaire processen ondersteund en verder geoptimaliseerd. Met de geplande realisatie Q1 2023 van deze ERP software is Profextru weer volledig klaar voor de beoogde toekomstige groei!

  Voor meer informatie over ECI Bemet, zie website.

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over!

  Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *