Recap Juni ’22

 • 8 juli 2022

  Het eerste half jaar van 2022 zit er al weer op. Een mooie tijd om terug te blikken op de uitgesproken ambities voor het jaar en de koers voor de komende maanden te bevestigen of bij te sturen. Hoe pakt u dit met uw organisatie aan? 

  Ook bij ERP Company gebeuren er mooie dingen voor en achter de schermen die we graag met u delen. We vertellen er kort over in deze recap. Enjoy!

  We beginnen vandaag met een korte introductie van Joost van de Sande, Associated Partner ERP pakketselecties:

  “Ruim 20 jaar ben ik werkzaam binnen ERP implementaties in diverse rollen. Naast deze implementaties ben ik sinds een paar jaar ook actief bij het begeleiden van bedrijven bij het ERP selectieproces.

  Vorig jaar april heb ik besloten om me bij ERP Company aan te sluiten. Ik heb toen één van de eerste selectie trajecten mogen uitvoeren. Ik heb voor ERP Company gekozen, omdat binnen een selectie vaak meerdere disciplines nodig zijn. Binnen ERP Company zijn deze allemaal aan boord. Daarnaast sprak mij de aanpak van ERP company erg aan. Een duidelijke, maar vooral erg pragmatische aanpak!

  Sinds maart 2022 ben ik binnen ERP company Associated Partner ERP Pakketselecties. In deze rol treed ik op als aanspreekpunt voor onze klanten en coördineer ik de verschillende projecten.”

  Bij van Lierop adviseurs en accountants zijn we recentelijk gestart met een digitaal transformatie traject. Het doel van het traject is om, rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen van de groep, een stabiel en veilig IT landschap te realiseren.

  We vertellen hier meer over het lopende project.

  Voor Novelbouw hebben we recentelijk een pakketselectie mogen verzorgen. Novelbouw was opzoek naar een ERP-applicatie dat naadloos aansluit op de primaire bouwprocessen. De applicatie moest tevens een oplossing bieden voor de aangescherpte eisen ten aanzien van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb).

  We vertellen hier voor welk platform ze hebben gekozen en waarom dit de beste keuze bleek.

  Meer lezen? Hier vertellen we meer over onze recente projecten en hoe we dit aanpakt hebben. 

  Wanneer een applicatie niet werkt zoals gewenst, dan hoopt u als bedrijf spoedig en deskundig advies te krijgen. Helaas is dat niet altijd het geval. De mensen die verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van support issues zijn vaak niet dezelfde mensen als de mensen die de applicatie van uw bedrijf geconfigureerd hebben. We zien dat dit in de praktijk regelmatig voor problemen zorgt. 

  Dit is voor ons een belangrijke reden geweest om de helpdesk & support functie in het leven roepen. Daar waar we begonnen zijn met ondersteuning op Microsoft Dynamics NAV en Business Central, kunnen we nu ook ondersteuning bieden op Microsoft Dynamics AX en Dynamics 365 for Finance & Operations! 

  Meer weten? We vertellen hier meer over de Helpdesk & Support functie. 

  Klantportal – CV Search

  Onze CV-search portal is inmiddels al een tijdje live en daar wordt mooi gebruik van gemaakt. Met de CV-search portal maken we het mogelijk voor opdrachtgevers om heel eenvoudig één of meerdere geschikte kandidaten te werven voor een project. 

  Probeer het gerust zelf op de CV Search Portal

  En daarmee sluiten we de recap van juni af. Heeft u vragen n.a.v. deze ontwikkelingen of wilt u graag de ontwikkelingen maandelijks via de mail ontvangen? Neem dan gerust contact op of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  Bedankt voor uw aandacht en een mooie dag gewenst. 

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *