VelopA kiest voor ERP Company

 • 12 oktober 2022

  VelopA is specialist in fietsparkeersystemen, fietsenstallingen, straatmeubilair, inrichting voor verkeer & infrastructuur en sport & spel. Met duurzame oplossingen voor de inrichting van de (openbare) buitenruimte maakt VelopA het leven buiten aangenamer en stimuleren zij beweging. VelopA heeft de ambitie de wereld samen met partners en klanten mooier te maken. Hierbij ligt de focus op design, milieu en verantwoord gebruik van grondstoffen en energie.

  Het doel van het software selectietraject is het selecteren van het juiste ERP platform waarbij alle primaire processen worden ondersteund en waarbij met name de projectmatige productie functionaliteiten worden afgedekt. Op deze wijze bedient VelopA het distributiekanaal en zijn (toekomstige) klanten nog beter.

  Met de keuze van het best passende ERP platform wordt de basis gelegd voor de beoogde groei en kan men blijven voldoen aan de hoge markteisen ten aanzien van de leverprestatie en kwaliteit van producten en diensten.

  Samen met het projectteam van Velopa gaan we de zoektocht starten om het juiste ERP platform te vinden zodat VelopA succesvol blijft.

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *