D&M Vacuum Systems kiest voor ERP Software van RidderIQ

 • 13 november 2022

  D&M Vacuümsystemen B.V., gevestigd in Budel (N-BR), is gespecialiseerd in het aanbieden van turn-key oplossingen voor (hoogwaardige en complexe) vacuümsystemen. D&M is een betrouwbare en onafhankelijke partner met een gespecialiseerde kennis van high-end applicaties en aanverwante processen.

  Het doel van het ERP software selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos aansluit bij de primaire processen van D&M Vacuumsystemen. Hierbij ligt met name de focus op de projectmatige productie functionaliteiten binnen D&M Vacuumsystemen.

  In het ERP selectietraject kwam naar voren dat de oplossing van ECI – RidderIQ het beste aansluit bij de wensen en eisen van D&M Vacuumsystemen.

  Met de invoering van de applicatie van ECI – RidderIQ worden alle primaire processen ondersteund en verder geoptimaliseerd. Met de realisatie van deze ERP applicatie is D&M Vacuumsystemen weer volledig klaar voor de beoogde toekomstige groei!

  Voor meer informatie over ECI – RidderIQ, zie website:
  https://www.ecisolutions.com/be/erp/ridder-iq/.

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *