Samenwerking ERP Company & Powerdobs

 • 10 januari 2023

  ERP Company en Powerdobs gaan een samenwerking aan op het gebied van Business Intelligence.

  Of het nu gaat om een data lake, een datawarehouse of een intuïtief dashboard, Powerdobs creëert waarde uit data. Powerdobs is een Nederlandse dienstverlener op het vlak van Azure Business Intelligence & Data Analytics met diepgaande kennis van oplossingen zoals Azure Modern Data Warehouse, Streaming Analytics en PowerBI. Daarbij wordt de diepgaande IT kennis met people skills verenigd om de resultaten bij klantorganisaties langdurig tot waarde te brengen.

  Het doel van de samenwerking is het uitvoeren van ’turnkey’ projecten op het gebied van Business Intelligence; van het realiseren van een performante en schaalbare BI Infrastructuur, het uitvoeren van informatiebehoefte scans, tot het realiseren van de benodigde rapportages, dashboards op het PowerBI platform.

  Vanuit ERP Company zien we vol vertrouwen deze samenwerking tegemoet!

  Voor meer informatie over de diensten van Powerdobs, zie; Powerdobs.nl

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *