Fit Gap analyse Microsoft Dynamics 365 F&SCM

 • 6 februari 2023

  De knoop is doorgehakt. U heeft ervoor gekozen om te migreren naar het Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management platform…. en wat nu? De volgende stap is zeker zo complex.

  Wat moet er in de steigers gezet worden om überhaupt te kunnen starten met het migratietraject naar het Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management platform?

  In een eerder artikel vertelden we al eerder hoe Microsoft zowel de standaardprocessen als de stukjes maatwerk naadloos integreert binnen het Dynamics 365 platform. Echter, om dit te realiseren is er wel goed voorwerk nodig.

  Vanuit ERP Company hebben we een Fit Gap analyse ontwikkeld om bedrijven in dit proces te ondersteunen. Daarnaast heeft ERP Company de expertise en capaciteit in huis om een helder Plan van Aanpak uit te werken en uw organisatie daadwerkelijk te kunnen ondersteunen in deze migratie van Microsoft DynamicsAX naar het D365 F&SCM platform.

  Staat u nog in het begin van deze beoogde cloud transitie? En kunt u hierbij de specialistische expertise sterk gebruiken? Neem dan zeker even contact op!

  Wilt u eens per maand op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen ERP Company? Schrijf u dan gerust in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!  

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *