BLOG: 5 belangrijke redenen om met een onafhankelijke (ERP) partij aan de slag te gaan

 • 26 februari 2023

  Op zoek naar de juiste partner voor uw applicatielandschap

  Het aanschaffen van een ERP pakket is een behoorlijke opgave. Het brede aanbod van ERP pakketten op de markt biedt zowel kansen als uitdagingen. Er zijn immers talloze aanbieders die voor u het verschil kunnen maken… maar waar begint de zoektocht? En wat moet er in de steigers gezet worden om überhaupt te kunnen starten met het traject? Voor deze vragen kunt u terecht bij een onafhankelijk ERP-adviesbureau.

  Het werken met een onafhankelijk ERP-adviesbureau heeft verschillende voordelen, waaronder:

  Objectiviteit

  Onafhankelijke ERP-adviesbureaus bieden een objectief perspectief op het implementatieproces en kunnen onbevooroordeelde aanbevelingen en inzichten geven. Ze zijn niet gebonden aan een specifieke leverancier of product en kunnen een objectieve analyse bieden van de beste oplossing voor de specifieke behoeften van een bedrijf.

  Expertise

  Onafhankelijke ERP-consultants hebben een grondige kennis van verschillende ERP-systemen en kunnen expertise bieden over verschillende oplossingen. Ze hebben ervaring met het werken met meerdere klanten in verschillende sectoren, waardoor ze een breed begrip hebben van best practices en kunnen helpen bij een succesvolle implementatie.

  Flexibiliteit

  Onafhankelijke ERP-adviesbureaus hebben de flexibiliteit om met elke leverancier of elk product te werken, wat betekent dat ze zich kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften en vereisten van een bedrijf. Ze kunnen ook met een bedrijf samenwerken om een oplossing op maat te vinden die beantwoordt aan zijn specifieke vereisten.

  Kostenbesparingen

  Onafhankelijke ERP-adviesbureaus kunnen vaak kostenbesparingen opleveren in vergelijking met het werken met grotere adviesbureaus. Ze hebben doorgaans lagere overheadkosten, wat betekent dat ze hun diensten tegen een meer betaalbare prijs kunnen aanbieden.

  Focus op resultaten

  Onafhankelijke ERP-adviesbureaus zijn gericht op het leveren van resultaten voor hun klanten. Ze zijn gemotiveerd om te zorgen voor een succesvolle implementatie, wat ervoor kan zorgen dat een bedrijf alle voordelen van zijn ERP-systeem realiseert.

  Welke voordelen het zwaarst wegen zullen natuurlijk afhankelijk zijn van uw situatie.

  Bent u opzoek naar een onafhankelijke derde partij die u in elke stap van het proces kan begeleiden? Dan bent u bij ERP Company aan het juiste adres.

  Wij zien het als onze taak om eerst uw mensen te begrijpen en van ze te leren hoe ze denken en werken. Pas daarna kiezen we een weg om samen tot verbeteringen te komen. U bent immers niet standaard. Onze professionals maken voor u een zichtbaar verschil in het rendement van uw businessmodel. Benieuwd hoe? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie.

  Wilt u eens per maand op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen ERP Company? Schrijf u dan gerust in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!  

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *