Janssen Fritsen kiest voor ERP Company voor ondersteuning bij migratie naar MS Dynamics 365 F&SCM

 • 26 maart 2023

  Janssen-Fritsen is een oer-Hollands familiebedrijf met meer dan 70 jaar gevoel voor professionele sport- en speeltoestellen. Dankzij die jarenlange ervaring worden de klanten geadviseerd bij de juiste inrichting of renovatie van sportaccommodaties.

  Janssen Fritsen bevindt zich nu in een belangrijke fase, namelijk de transitie van het huidige ERP platform AX2009 naar het Microsoft platform D365 F&SCM. Janssen Fritsen maakt deel uit van de ABEO groep waarin de ERP applicatiekennis vooral gebaseerd is op AX2009 en AX2012. Janssen Fritsen heeft besloten om te starten met de migratie naar D365 F&SCM.

  ERP Company heeft jaren ervaring in ERP management en weet zich omringd door ERP Professionals met jaren ervaring in deze cloud transitie. ERP Company werkt volledig vanuit een onafhankelijke positie waardoor een zuiver advies ten aanzien van deze transitie gegeven kan worden.

  ERP Company heeft een migratiemethodiek ontwikkeld waarbij gestart wordt met een ‘awareness workshop’ voor het project team. Vanuit deze workshop wordt de ‘scope’ van de Fit Gap Analyse bepaald welke gezamenlijk met het key user team wordt uitgevoerd. In deze analyse wordt o.a. bekeken wat de impact is van het huidige maatwerk en de bestaande interfaces voor de komende migratie. In een eerder artikel schreven we al over deze Fit Gap Analyse (http://erpcompany.nl/2023/02/06/fit-gap-analyse-microsoft-dynamics-365-fscm/)

  Parallel aan de Fit Gap Analyse kan al gestart worden met de eerste stappen van de migratie door de standaard processen met standaard data al naar een testomgeving te migreren. Stapsgewijs worden maatwerkprocessen en data aan de nieuwe D365 F&SCM omgevingen toegevoegd.

  Naast het advies en projectbegeleiding van deze transitie, worden de benodigde ERP consultants vanuit de ERP Society ingezet voor de realisatie van deze migratie.

  Benieuwd wat ERP Company voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van de transitie naar het D365 F&SCM platform? Neem dan zeker even contact met ons op!

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *