BIO-GEN met ERP Company voor een Naadloze Overgang naar Microsoft Dynamics 365 Business Central

 • 27 oktober 2023

  BIO-GEN, een toonaangevende speler in de huidverzorgingsindustrie, staat bekend om de productie en ontwikkeling van hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Met een combinatie van geavanceerde technologie en creatieve innovatie, strekt hun portfolio zich uit van medische huidverzorging tot consumentencosmetica, die allemaal voldoen aan de hoge Europese kwaliteitsnormen. De producten van BIO-GEN zijn een vertrouwde keuze voor gerenommeerde merkeigenaren in Europa, met een kernfocus op professionele huidverzorging en een groeiende aanwezigheid in retailwinkels, dankzij de stijgende vraag van consumenten.

  BIO-GEN heeft ERP Company gevraagd hen te begeleiden in de transitie naar Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  ERP Company heeft een team van ervaren functionele consultants met dieptekennis van Business Central, die bekend zijn met de specifieke processen van BIO-GEN en beschikken over de benodigde diepgaande kennis om deze cloudtransitie in goede banen te leiden.  

  Met deze expertise ondersteunt ERP Company bij de migratie naar D365 Business Central.

  Benieuwd wat ERP Company voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van de transitie naar het Microsoft Dynamics 365 platform? Neem dan zeker even contact met ons op!

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *