Our services

ERP-Consultancy

ONZE EXPERTISE

ERP Society ondersteunt bedrijven in de gehele levenscyclus van ERP systemen. Van het opzetten van IT-strategieën tot het selecteren van het best passende ERP platform.

IT Strategie

ERP Company helpt bedrijven om beheerst te groeien door IT innovatie. We gaan met uw organisatie in gesprek om nieuwe ideeën en nieuwe IT innovaties te verkennen en te realiseren.

Read more

Business Process Modelling

Als je als organisatie wil overleven, dan moeten de basisprocessen volledig onder controle zijn. Vanuit deze basis kan gekeken worden welke specifieke zaken plaatsvinden in de processen waardoor je onderscheidend kan zijn ten opzichte van je concurrenten.

Read more

ERP-software selectie

De kernfunctionaliteiten van een ERP platform moeten de eisen van de primaire processen afdekken. Ogenschijnlijke kleine details bepalen uiteindelijk de softwarekeuze.

Read more

Project initiatie

Een grote valkuil in een implementatietraject ligt zelfs voor de start van de implementatie. Het ERP platform is gekozen…….te vaak starten vervolgens de organisaties te snel met de implementatie.

Read more

ERP-implementatiebegeleiding

Specifieke kennis van de branche, processen en applicaties bepalen de mate van succes binnen ERP-projecten. Project management zorgt vervolgens voor stabiliteit & minimale faalkosten.

Read more

Business Intelligence

Als directie & management team stuurt u op consistente financiële data. Op basis van deze rapportages bepaalt u de richting van uw bedrijf op de middellange termijn. Daarnaast maken uw medewerkers per dag duizenden beslissingen om de (bedrijfs)doelstellingen te kunnen behalen.

Read more

We’ll identify your needs and enhance your business growth.

CONTACT US TODAY
Contact us