Over ons

ERP Company

Wie is ERP Company?

Profielschets

ERP Company is een combinatie van Business Professionals en IT/ERP professionals die, elk met hun eigen expertise, competenties en ervaring, zowel met elkaar als met uw specialisten nauw samenwerken op elk onderdeel van uw verbeteringstraject. Juist die methode van integratie bepaalt het succes en de duurzaamheid van uw en onze projecten. Om deze reden blijven wij veelal een langetermijn-partner voor al onze klanten.

Een succesvol project vereist meer dan solitaire kennis van Business of IT/ERP. De keuzes die u in het voortraject maakt, bepalen in hoeverre uw IT/ERP oplossing werkelijk bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen, of de sturingsinformatie genereert die u dagelijks – real time – nodig heeft. Onze professionals overbruggen de verschillen in uw resultaatgebieden door op alle vlakken intensief samen te werken naar één resultaat: het beste resultaat voor u.

Door deskundig onderzoek, advies, begeleiding, support, uitvoering, verslaglegging en de management skills van onze professionals, aangevuld met ambitie, motivatie, resultaatgerichtheid en positieve energie, lukt het ons telkens opnieuw om het rendement van business modellen en IT/ERP projecten tot een groot succes te maken. Wij gaan graag met u aan de slag want er is veel te winnen!

Flexibel en breed inzetbaar

Bent u er nog niet uit wat u nodig heeft of waar u goed aan doet, maar bent u wel aan verbetering toe? Dan helpen onze professionals u graag op weg met onze strike 1 pitch. In deze kosteloze pitch inventariseren we – kort en krachtig – samen met u waar u zoal tegenaan loopt, mogelijke oorzaken, waar u op dat moment staat en waar u naartoe wilt. U krijgt direct van ons de indicatieve voorstelling van een mogelijk verbetertraject en welke rol onze professionals hierin kunnen innemen. U hoeft op dat moment niets te beslissen, dat laten we aan u. Onze professionals staan in elk geval voor u klaar, dat is een prettig idee.

Voor zover we hierover nog niet geheel duidelijk zijn geweest, wij maken geen onderscheid in professionaliteit, betrokkenheid of anderszins op basis van schaalgrootte van een onderneming. Elk project is voor ons weer een nieuwe kans om te laten zien waar ERP Company voor staat en elke klant verwelkomen we graag.

Een mix van projecten, zowel kleine kortlopende als grote langlopende trajecten, is voor ons ideaal. Daardoor zijn we flexibel en breed inzetbaar op kortlopende trajecten als proces re-engineering, ERP pakketselectie en software customizing en planmatig verbonden aan de langlopende trajecten zoals BI re-engineering, ERP implementatie, Digitale transitie en Remodelling van Strategic Business & IT/ERP models.

Onafhankelijk van A tot Z

Wij denken graag actief mee over de Business en IT/ERP ondersteuning die het best aansluit op uw behoefte. ERP Company werkt met onze professionals onafhankelijk en laat zich uitsluitend leiden door de belangen van onze klanten, namelijk: het beste resultaat van elk project. Ondanks dat ERP Company nauw samenwerkt met haar Associated Partners voor de inzet van professionals, is het niet vanzelfsprekend dat zij op andere services en producten worden geselecteerd, anders dan wanneer zij de beste partner in het project zijn. Het criterium van onafhankelijkheid wordt door onze professionals gedurende het gehele project, van A tot Z, continu bewaakt.

Onze Missie

“Dat ERP Company nummer 1 blijft voor alle klanten en partners. Het creëren van maximale meerwaarde door de samenwerking met onze professionals moet het overtuigende verschil in rendement maken.``

Hoe onderscheidt ERP Company zich?

  • Senior partners met meer dan 20 jaar ervaring in ERP management

  • Intensieve samenwerkingsverbanden met leidende partijen uit de markt

  • Resultaat, beleefd vanuit de klant, staat voorop

  • Organisatie en processen zijn leidend bij optimalisatievraagstukken

  • Focus op maximaliseren van mogelijkheden uit standaard software

  • Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen