ERP Company gaat samenwerking aan met Flexigo – Software Testing

 • 25 april 2021

  ERP Company gaat samenwerking aan met Flexigo – Software Testing

  ERP Company en Flexigo gaan een samenwerking aan op het gebied van software testing. De samenwerking concentreert zich op de volgende gebieden:

  • Program Management ERP/IT implementation
  • Business Analytics en Intelligence
  • Software testing

  Flexigo is een community, opgericht in 2019, met zelfstandige Business- en IT-consultants.

  Flexigo realiseert vanuit programma- & projectmanagement projecten en programma’s met blijvende resultaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de vakinhoudelijke deskundigheid; of via een Agile werkwijze of via de meer traditionele vormen van project management. Daarnaast is Flexigo gespecialiseerd in Business consultancy & Informatie analyse: het adviseren van organisaties om processen te optimaliseren, door grondige analyses en deze vervolgens te implementeren. De specialisatie van Flexigo bestaat uit Software testing: het realiseren van geautomatiseerde en onderhoudbare testoplossingen die waarde toevoegen op het gebied van kwaliteit, wendbaarheid en time-to-market.

  Het doel van de samenwerking is het versterken van het ‘Executive Resource Platform’ op het gebied van Business- en IT-consultants. Hierbij ligt de focus op het leveren van de expertise op het gebied van software testing & het wederzijds inzetten van de society ‘s.

  #ITimplementation #erp #softwaretesting #applicationtesting

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *