ERP Company gaat samenwerking aan met OTYS – ATS Implementaties

 • 26 april 2021

  ERP Company gaat samenwerking aan met OTYS – ATS Implementaties

  ERP Company en OTYS Recruitment Technology gaan een samenwerking aan op het gebied van implementaties van het ATS softwareplatform OTYS. De samenwerking bestaat uit het opzetten van een flexibele schil van o.a. projectleiders en business analysts ten behoeve van de implementaties van het recruitmentplatform OTYS. Daarnaast ondersteunt ERP Company in de business requirements scan in het voortraject van de implementaties.

  OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden en verwerven van écht talent het grootste doel is.

  Het doel van de samenwerking is het opzetten van een ‘OTYS-Academy’. In deze Academy worden consultants opgeleid voor en ingezet bij implementatie van het ATS platform OTYS. Op deze manier kan de sterk toegenomen vraag naar het ATS platform OTYS in de nabije toekomst ingevuld worden.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *