Uw flexibele schil voor projecten

 • 7 september 2022

  De ontwikkelingen in de softwaremarkt zijn afgelopen jaren ontzettend hard gegaan. De eisen vanuit de klanten worden steeds meer veeleisend. Gelijktijdig hieraan worden de mogelijkheden door softwareondersteuning steeds uitgebreider.

  Microsoft heeft afgelopen jaren met het vernieuwde platform Dynamics365 hier al ruim op voorgesorteerd. Dit heeft geleid tot de doorontwikkeling van platforms;

  • D365 Supply Chain Management (voormalig DynamicsAX)
  • D365 Business Central (voormalig DynamicsNAV).
  • D365 Customer Engagement (voormalig Dynamics CRM)

  Aan de andere kant ontberen de oudere versies steeds meer de mogelijkheden om aan te pikken op de innovatieve functionaliteiten. Beide ontwikkelingen hebben voor een stevige toename aan Dynamics projecten bijgedragen.

  Binnen Nederland is er inmiddels een tekort ontstaan aan specialisten van het Dynamics Platform waardoor projecten uitlopen of zelfs worden uitgesteld.

  ERP Company heeft met de oprichting van ERP Society hierop voorgesorteerd. Tientallen IT Professionals van ERP Society draaien dagelijks al mee op dergelijke projecten bij eindklanten.

  Ten tijde van hoogconjunctuur is er krapte in de markt, ook voor IT/ERP Professionals. Maar als je afgelopen 10-20 jaar de conjunctuur hebt gevolgd, weet je dat er tijden komen waarbij je als IT partner ook ‘bankzitters’ zult hebben. Ook op dit vlak kan ERP Company een veilige haven zijn door eigen consultants te ‘verhuren’ op projecten bij eindklanten van ERP Company.

  Wil je als Microsoft Dynamics partner een flexibele schil opzetten omdat je nu meer projecten hebt dan medewerkers? Je bent niet de enige in Nederland. ERP Company gaat graag een langdurige relatie aan om als flexibele schil de vraag en aanbod naar IT Professionals in balans te brengen.

  Neem contact met ERP Company en vul de gaten in de projectplanning van deze Dynamics projecten!

  Wil je meer weten over ERP Society? Bezoek dan onze website: https://erpsociety.nl/ , volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/erp-companynl of neem gerust contact met ons via onderstaande link.

  Wilt u eens per maand op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen ERP Company? Schrijf u dan gerust in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!  

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *