Table du Sud kiest voor ERP Company in Business Intelligence – PowerBI project

 • 14 januari 2023

  Table du Sud is in Nederland dé speler op het gebied van handgemaakte meubelen. Nadat Table du Sud is live gegaan met de ERP Applicatie Microsoft Dynamics 365 Business Central, is Table du Sud weer toe aan de volgende uitdaging.

  Om optimaal van de ERP Applicatie te kunnen profiteren, wil Table du Sud nu meer halen uit de beschikbare (management) informatie die in de applicatie beschikbaar is. Table du Sud heeft voor het opzetten van de management rapportages gekozen voor de Microsoft oplossing PowerBI. Het doel van de realisatie van de management rapportages is het vergroten van het inzicht in de eigen processen en het vergroten van haar slagkracht bij bedrijf kritische beslissingen.

  Vanuit ERP Company gaat een BI Consultant ondersteuning bieden bij het ‘ophalen’ van de informatiebehoefte bij de verschillende afdelingen en deze doorvertaling naar de gewenste rapportages.

  Met de realisatie van deze management rapportages krijgt Table du Sud nog meer grip op de toekomst, ook in tijden van eventuele economische tegenwind.

  Benieuwd welk ERP platform en/of applicaties bij uw organisatie passen? Bekijk dan eens onderstaande pagina.

  Maandelijks op de hoogte blijven?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *