Rotom B.V. kiest voor ERP Company voor begeleiding bij migratie naar MS Dynamics 365 F&SCM

 • 1 mei 2023

  Rotom is gespecialiseerd in het leveren van de beste interne transportmiddelen, ladingdragers, mobiele opslagsystemen en hulpmiddelen voor uw magazijn of winkel. Met de producten en logistieke diensten helpt Rotom dagelijks duizenden klanten in Europa die behoefte hebben aan (duurzame) ladingdragers.

  Het hoofdkantoor van Rotom is gevestigd in Nederland en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal, Denemarken en Engeland.

  Rotom bevindt zich nu in een belangrijke fase, namelijk de transitie van het huidige ERP platform AX2012 R2 naar het Microsoft platform D365 F&SCM. Na maanden van voorbereiding waarin ERP Company heeft ondersteund bij de partnerselectie, contractvorming en het Project Management Plan wordt nu de migratie naar D365 F&SCM met Dynamics partner iFacto opgestart.

  ERP Company heeft jaren ervaring in ERP management, heeft daardoor brede kennis vanuit andere ERP trajecten en weet zich omringd door ERP Professionals met jaren ervaring in deze cloud transitie. ERP Company werkt volledig vanuit een onafhankelijke positie waardoor een zuiver advies ten aanzien van deze transitie gegeven kan worden. ERP Company gaat deelnemen in de stuurgroep van dit migratietraject en zal advies geven binnen dit project. Naast het advies en projectbegeleiding van deze transitie, kunnen de benodigde ERP consultants vanuit de ERP Society worden ingezet voor de realisatie van deze migratie.

  Benieuwd wat ERP Company voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van de transitie naar het D365 F&SCM platform? Neem dan zeker even contact met ons op!

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *