Software Development

Software Development

Functionaliteiten die uw processen ondersteunen

U zoekt naar functionele opties in uw software en ze zijn er simpelweg niet. Ook niet in andere software, en dat terwijl u ze toch hard nodig heeft om uw onderneming goed te laten draaien. Wat nu?

ERP Company is uw partner. Onze professionals draaien er hun hand niet voor om om de meest complexe vraagstukken te vertalen naar nieuwe code en met uiteenlopende technieken oplossingen te realiseren die de door u gewenste functionele opties mogelijk maken. Het maakt niet uit welke platformen, software, omgevingen of database structuren u in huis heeft en/of in de Cloud, we kunnen veel voor u betekenen om uw ERP/IT infrastructuur maximaal voor u te laten werken.

Veilig en zeker

Onze professionals zijn gekwalificeerd, ervaren en specialist op hun eigen vakgebied. Daarnaast zijn ze perfectionistisch, omdat elk detail in de code het verschil betekent tussen succes en falen. Ze beseffen dat ze met hun werkzaamheden, in operationele bedrijfsprocessen, een grote verantwoordelijkheid dragen voor de continuïteit van uw onderneming. Hierdoor hebben ze extra aandacht voor de realiteit en nemen ze geen risico’s.

Performance Life Cycle

Uit ervaring weten we dat leveranciers van software graag aan u verkopen. Het komt dan ook regelmatig voor dat er nieuwe releases worden uitgevoerd, software wordt vervangen of geheel nieuwe ERP software wordt geïmplementeerd terwijl dat allemaal niet nodig was geweest. ERP Company biedt in dergelijke gevallen de mogelijkheid om preventief een PLC Audit uit te voeren.

Een PLC Audit heeft betrekking op de technische infrastructuur en functionele migratie van het softwarelandschap, en is bedoeld om inhoudelijk vast te stellen wat de Performance Life Cycle is. Met het resultaat van deze PLC Audit heeft u inzage in de ‘zwakke plekken’ van uw softwareomgeving. Vervolgens kunt u met onze professionals bepalen wat met een kleine softwareontwikkeling verbeterd kan worden, en wanneer u het beste kunt vervangen. Dit maakt u onafhankelijk van elk belang van leveranciers.

Onze professionals zijn dagelijks aan het werk als technisch ontwikkelaar van ERP/IT software en infrastructuren. Zij zijn voor veel van onze klanten het informele steunpunt wanneer er verstoringen zijn of zich functionele issues voordoen die ze bij de helpdesk niet opgelost krijgen. Zij doen dit graag en zullen altijd proberen om gezamenlijk te zoeken naar een oplossing om uw dagelijkse proces in beweging te houden.

Agile portfolio

Om onnodige kosten te vermijden en grip te houden op zaken als doorlooptijd, ontwikkeltijd en kwaliteit, wordt software ontwikkeling bij ERP Company altijd gestart vanuit een Agile portfolio. Alleen op deze wijze kan ERP Company zich onderscheiden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daaraan doen we geen concessies.

Software audits

Om uw ERP/IT software op procesverwerking, integriteit, betrouwbaarheid, bestendigheid en prestatie te toetsen, voeren we verschillende audits uit. Elk type audit richt zich op specifieke eigenschappen en technische specificaties van de software die vanuit de licentie aanwezig moeten zijn. Afwijkingen worden tijdens een audit vastgesteld. Ook wordt in kaart gebracht wat de impact van elke afwijking is op de werking van uw ERP/IT software. U kunt daarna bepalen welke verbeteringen u wilt doorvoeren. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan staan onze professionals voor u klaar om u te begeleiden en de vervolgstappen verder uit te werken. ERP Company biedt een breed spectrum aan diensten en professionals om u bij de volgende stappen te ondersteunen.

 • Work Breakdown Structure Audit

 • Performance Life Cycle Audit

 • Validity & Integrity Audit

Performance Testing

Mindere prestatie van uw software kan veel verschillende oorzaken hebben. Het is niet eenvoudig te bepalen waarom uw software niet goed presteert, waardoor uw gebruikers niet efficiënt kunnen werken. Onze professionals testen dan ook niet alleen de functionele software maar breiden hun werkterrein uit naar de technische omgeving, SAAS/Hosting, add-on software, interfacing, architectuur van het ERP/IT platform en nog veel meer. Dit vraagt veel deskundigheid. ERP Company heeft hoog ingezet op de werving van professionals die op dit niveau uw beste partner zijn in het doorgronden van de problematiek en systematisch rapportage opbouwen van elke test. Een vak apart dat onze professionals als geen ander beheersen.

 • Technische systeem analyse

 • Functionele performance analyse

 • Omgeving & Infra analyse

Datamigratie

Het overzetten van data als gevolg van het (her)inrichten van een database bij veranderingen in een - nieuwe - ERP/IT software is complex en risicovol. Het verlies van data, of corrupt raken, maakt dat niet alleen uw procesverwerking ernstig wordt verstoord, maar ook dat uw informatie onbetrouwbaar wordt. ERP Company kan u verzekeren dat u zo min mogelijk risico loopt als u uw datamigratie van A - Z door onze professionals laat begeleiden. Zij zijn bekend met alles wat hierbij komt kijken, waar de valkuilen zitten en hoe alle bestandsstructuren voor de conversie moeten worden opgebouwd. Onze professionals zijn een professionele aanspreekpartner naar uw interne organisatie en de software partner. Zij nemen de leiding in de planning, uitvoering, testen en uiteindelijk accepteren van alle data in uw nieuwe gebruikersomgeving. Dat is voor ons routine en voor u een zorg minder.

 • Scoping conversie en migratie

 • Scripting & opschonen data

 • Conversie-migratie & acceptatietesten

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling zien we bij ontbrekende functionaliteit in standaard software, of bij het ontbreken van branche specifieke software. Beide trajecten zijn complex. Dit vraagt om programmeurs die deskundig zijn en in staat zijn om functionele specificaties te vertalen naar programmeertaal en codering, voor feilloos werkende software. Daar zijn er niet veel van! ERP Company heeft professionals die terzake deskundig zijn en een ongekend track-record hebben van tevreden klanten. Wij zijn trots op deze professionals en zetten hen graag in op uw eerstvolgende software ontwikkeling.

 • Functioneel & technisch ontwerp

 • Ontwikkeling en realisatie maatwerk

 • Testen en Acceptatie maatwerk

 • Release en documentatie maatwerk

On Premise to Cloud conversie

Veel ondernemingen switchen van hun on-premise omgeving naar een Cloud-omgeving met alle voordelen van hosting. Wat veelal ontbreekt is het plan van aanpak, noodzakelijk om de Cloud-conversie probleemloos te laten verlopen. Een grondig onderzoek van uw ERP/IT infrastructuur en software is onvermijdelijk om zeker te stellen dat uw ERP/IT software en netwerkomgeving ook geschikt is voor de Cloud, en u niet het risico loopt met zowel on-premise als Cloud te eindigen. U zal niet de eerste zijn. ERP Company heeft professionals die het onderzoek voor u kunnen uitvoeren en uw conversie naar de Cloud volledig veilig voor u managen.

 • Onderzoek netwerkomgeving & software

 • Cloud-conversie Plan van Aanpak

 • Projectinrichting Cloud-conversie

 • Project management Cloud-conversie

Interfacing & configuratie

In het geval dat wordt besloten om in een operationele omgeving andere software (add-on software) toe te voegen aan bestaande software, zal het nodig zijn om te weten of de verschillende software kan 'samenwerken' en in de programmeertaal de correcte uitwisseling van data mogelijk kan maken. Dat dit niet vanzelfsprekend is, is bij de meeste ondernemingen - en wellicht ook bij u - genoegzaam bekend. Is het eenvoudig? Wij menen van niet! Interfacing is een ingewikkelde materie maar cruciaal om het maximale rendement uit de werking van uw add-on software te halen. De professionals die bij ERP Company werken, hebben veel ervaring met het ontwerpen, programmeren, testen en opleveren van feilloos werkende interfaces. Wilt u meer weten of kunnen wij meedenken in uw aankomende interface-vraagstuk? Neem contact op, dan plannen we een overleg met onze professional.

 • Ontwerp technische specificatie

 • Scoping van interfacing

 • Realisatie & Testen interface

 • Oplevering en documentatie interface