Samenwerken met

Werken bij ERP Company

Als Managing Partners van ERP Company hebben we elkaar gevonden in onze gezamenlijke drive bedrijven te versterken met behulp van de juiste, goed ingerichte strategische business modellen en bijbehorende softwarelandschappen. Samen verkennen we continu de ontwikkeling van kennisgebieden gerelateerd aan Strategische Business Modellen in relatie tot ERP-platforms, Best-of-Breed oplossingen, SAAS, Hosting en Intelligence Solutions. Vanzelfsprekend kijken we daarnaast naar specifieke kenmerken van de verschillende sectoren waarin ondernemingen opereren, en de specialistische expertise die hiervoor vereist is.

ERP Company is altijd op zoek naar specialisten die – onder de vlag van ERP Company – willen meewerken aan de realisatie van uitdagende projecten. Onder regie van ERP Company werk je in nauwe samenwerking met onze andere partners en met de specialisten van de klant. Onze projecten kenmerken zich door professionele aanpak, kennis van zaken, resultaatgerichtheid en positieve energie. Herken je dat in jezelf en/of bij je eigen team? Dan werken wij graag met je samen!

Om je in de juiste categorie te kunnen indelen, geven we hieronder ons onderscheid in partnership aan;

Associated Partner:
Wil je zowel deelnemen aan onze projecten als investeren in ERP Company door extra waarde toe te voegen en inhoudelijk versterking te bieden aan ons businessmodel? Meld je dan aan als Associated Partner.

De details en toelatingscriteria vind je op onze Partnerpagina: Associated Partners

Representative Partner:
Werk je zelfstandig en ben je op zoek naar opdrachten? Wil je jezelf versterken door onderdeel te zijn van een professionele organisatie en jezelf (mede) presenteren onder het label van ERP Company? Dan kun je  gebruikmaken van het commerciële platform van ERP Company. Meld je aan als Representative Partner.

De details en toelatingscriteria vind je op onze Partnerpagina: ERP Society

ERP Company verbindt Associated Partner & Freelance ERP specialisten. We maken gebruik van elkaars netwerk, specialisme en capaciteit. De opgedane ervaring wordt geborgd en gedeeld.

Jan van Doorn

Kennisborging & -deling zijn essentieel in een vruchtbare en duurzaam samenwerkingsverband. Deze kernwaarden staan bij ERP Company hoog in het vaandel.

Roel van Balen

De kracht van ERP Company bestaat uit de continue verrijking van bedrijfskundige & IT-kennis

Pieter van de Meerakker

Een samenwerkingsverband aangaan met ERP Company?

Sluit je als partner aan bij ERP Company en groei met ons mee naar hét toonaangevende Executive Resource Platform op het gebied van Strategische Business Modellering en IT/ERP management in de Benelux.

Neem snel contact met ons op. We werken graag met je samen!