Onze Business Partners

Business Partners

ERP Company werkt samen met partnerorganisaties op het gebied van Business Strategie en ERP/IT Management.

Als Business Partner draag je op specialistische gebieden actief bij aan de kennisopbouw binnen ERP Company. Door intensief samenwerken versterken we elkaar op commercieel gebied en maken we gebruik van elkaars kennis en capaciteit.

ERP Society

ERP Society is een platform voor Freelance ERP Specialisten. Via ERP Society delen we kennis over alle relevante facetten van de bedrijfsautomatisering, oftewel ERP-applicaties. Als lid van ERP Society kun je meedraaien in de projecten van ERP Company.

www.erpsociety.nl

ERP Recruitment

ERP recruitment is een platform voor detachering van Freelance professionals. Via ERP Recruitment plaatsen we mensen die met hun expertise, gedrevenheid en resultaatgerichtheid meer verbondenheid met klanten zoeken en langere tijd deel uit willen maken van hun projectteam.

www.erprecruitment.nl

DBT Consulting

DBT Consulting helpt bedrijven de mogelijkheden van bedrijfssoftware optimaal te integreren in hun processen; van IT Strategie, ERP pakketselectie en ERP implementatie tot organisatie ontwikkeling.

www.dbtconsulting.nl

Olav de Kock Consulting

Olav de Kock Consulting begeleidt bedrijven bij de benodigde digitale transformatie.
Vanuit een referentiemodel wordt de doorvertaling gemaakt van de Business strategy naar een concreet migratiepad (IT-roadmap). Vanuit een concrete IT roadmap worden de benodigde optimalisaties ontworpen en gerealiseerd.

Data eXcellence

Data eXcellence is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfskritische datamigraties. Dit doen we als onderdeel van ERP, CRM of branche-specifieke pakketimplementaties, een fusie of een rationalisatie van het IT-landschap. We hebben inmiddels meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd. We combineren sector- en pakketkennis met onze beproefde aanpak en bieden daarmee een passende oplossing voor vele migratievraagstukken. Altijd met maar één doel: een kwalitatief hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

https://dataexcellence.nl/

Powerdobs

Of het nu gaat om een data lake, een datawarehouse of een intuïtief dashboard, Powerdobs creëert waarde uit uw data. Wij zijn een Nederlandse dienstverlener op het vlak van Azure Business Intelligence & Data Analytics met diepgaande kennis van oplossingen zoals Azure Modern Data Warehouse, Streaming Analytics en PowerBI. Daarbij combineren onze consultants diepgaande IT kennis met people skills om onze resultaten bij klantorganisaties langdurig tot waarde te brengen.

https://powerdobs.nl/

TrueSoftware

Maatwerksoftware kan jouw bedrijf transformeren. Bedrijfsspecifieke oplossingen zijn vaak de ontbrekende schakel om je bedrijf verder te helpen. Van interne automatisering en support voor belangrijke bedrijfsactiviteiten tot klantgerichte platforms. TrueSoftware onderzoekt jouw behoeften en levert een optimale, innovatieve oplossing. Dit verhoogt de efficiency, verlaagt de kosten en stimuleert bedrijfsgroei.

www.truesoftware.nl

Virtuo

Virtuo ontwikkelt online apps & systemen voor en sturing van bedrijfsprocessen. En levert de oplossingen ‘as a service’. Evenals de daarbijbehorende service. Speciaal in nichemarkten.

www.virtuo.nl

AXplain

AXplain is intermediair voor kennismanagement. Sinds 2006 is AXplain succesvol in het invullen van de behoefte aan gekwalificeerde medewerkers bij ondernemingen die hiervan tijdelijk of structureel gebruik willen maken. AXplain ondersteunt in het zoeken naar de juiste match met specialisten die zich willen committeren aan uw organisatie. De focus ligt op specialisten met accurate kennis en ruime ervaring, gericht op Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) en het Microsoft PowerPlatform (BI en Apps). Vanzelfsprekend denkt AXplain bij andere applicatie graag mee in oplossingen.

www.axplain.nl

Flexigo

Flexigo realiseert vanuit programma- & projectmanagement projecten en programma’s met blijvende resultaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de vakinhoudelijke deskundigheid; of via een Agile werkwijze of via de meer traditionele vormen van project management. Daarnaast is Flexigo gespecialiseerd in Business consultancy & Informatie analyse: het adviseren van organisaties om processen te optimaliseren, door grondige analyses en deze vervolgens te implementeren. De specialisatie van Flexigo bestaat uit Software Testing.

www.flexigo.nl

Dominator IT

Dominator-IT verzorgt het gehele beheer van uw Dynamics AX / D365 applicatie. Bij onze dienstverlening ligt de focus op het performant maken van uw applicatie in een stabiele omgeving. Dominator-IT verzorgt deze beheersactiviteiten in huis of verzorgt, indien gewenst, de selectie van de gewenste beheerspartner voor volledige outsourcing.

www.axbeheer.com

Kjerner

Maatwerk applicaties, modelleren, nooit meer configureren.

Het geheim zit ‘m in modelleren van bedrijfsprocessen, niet in het configureren van software. Kjerner ERP wordt gemodelleerd naar het bedrijfsproces. Snel, eenvoudig en zeer flexibel. Kjerner ERP bestaat uit een aantal kernmodules, de klassieke basiskenmerken van proces. Kjerner modelleert het proces boven op de kernmodule en garandeert een ‘100% fit’.

http://www.kjerner.com

IPM.ONE

We are Program Managers driven by business models for Internet of Things, Business Process Alignment & Integrated ERP software. We advise, coach, scope & control programs.

Our base line is Microsoft Dynamics AX |NAV | 365 | Power BI | Mobility | Shared Data

www.ipm.one

ITYM

ITYM staat voor IT Your Mind. ITYM is een allround IT bedrijf met een voorliefde voor alles wat met Microsoft te maken heeft.

ITYM verzorgt trainingen, levert support en consultancy op dit trainingsdomein. ITYM is een kennishuis die je volledig ontzorgd en verder helpt.

www.itym.nl 

Samenwerken met ERP Company?

Sluit je aan als partner van ERP Company en help ons uitgroeien tot hét leidende adviesbureau op het gebied van ERP management in Nederland.

Start het gesprek