Intracoat B.V. kiest voor ODOO

 • 5 november 2021

  ERP Company heeft het ERP-selectietraject voor Intracoat B.V. afgerond. Intracoat is in Nederland de leverancier van zand en grind voor de bouwcentra in Nederland. Sinds 2020 verkoopt Intracoat tevens hoogwaardige kalkproducten zoals vochtregulerende kalkverf.

  Het doel van het selectietraject was het selecteren van een ERP-applicatie dat naadloos integreert met de huidige e-commerce oplossing. De applicatie moest tevens de particulieren (BtC) en zakelijk markt (BtB) volledig ondersteunen.

  Intracoat heeft na een ERP pakketselectie traject van 4 maanden de applicatie ODOO geselecteerd. Samen met de implementatiepartner Alpiek wordt direct gestart met de implementatie.

  Met de invoering van het ERP-platform ODOO worden alle primaire productie-, logistieke, commerciële en financiële processen ondersteund en verder geoptimaliseerd.

  Met de geplande realisatie medio 2022 van deze ODOO oplossing is Intracoat weer volledig klaar voor de beoogde toekomstige groei!

  Overweegt u ook om uw huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren met ERP software? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *