Verhoeven Logiqs kiest voor ERP company

 • 19 april 2022

  Verhoeven Logiqs wine storage & distribution (Wine storage & distribution – Logiqs) is specialist in de opslag en distributie van wijn en gedistilleerd. Met tientallen jaren ervaring is in deze niche markt uitgebreide specifieke kennis en expertise opgebouwd. Vanuit de magazijnen in Tilburg en Maastricht wordt de voorraad van zo’n 30 tot 40 wijnimporteurs beheerd. Vanuit deze magazijnen wordt dagelijks de distributie van wijn en gedistilleerd door heel Nederland en België verzorgd.

  Door de stevige groei binnen Verhoeven Logiqs en de huidige marktomstandigheden heeft Verhoeven Logiqs ERP Company gevraagd ondersteuning te bieden op de ERP-applicatie van Business Central. Deze ondersteuning loopt uiteen van het oplossen van bestaande issues in de applicatie tot het met het inrichten en optimaliseren van de magazijn- en distributieprocessen.

  Specifiek voor Verhoeven Logiqs is een ervaren klant team van de afdeling Helpdesk & Support geformeerd. Het klantteam bestaat o.a. uit een Lead consultant, functioneel consultant en een ontwikkelaar. Met dit team worden alle benodigde expertisegebieden (WMS / TMS) afgedekt.

  ERP Company is trots op deze mooie stap en gaat volledig voor een prettige en duurzame samenwerking met Verhoeven Logiqs!

  Overweegt u ook om de benodigde support onder te brengen bij een onafhankelijke partner met Microsoft DynamicsNAV of Dynamics Business Central kennis en ervaring?

  Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *