De Dynamics Roadmap – D365

 • 19 juli 2022

  Belemmert de huidige automatisering uw verdere groei?

  De ontwikkelingen op het gebied van automatisering gaan ontzettend snel. Een ‘geïsoleerd’ ERP-systeem volstaat tegenwoordig niet meer. Om alle benodigde functionaliteiten te kunnen afdekken, worden vele applicaties ontwikkeld of aangeschaft. Dit kan leiden tot een ‘spaghetti’ van interfaces met een instabiele infrastructuur tot gevolg.

  De grote vraag is dus, zijn er pakketten in de markt die zowel de standaardprocessen als de stukjes maatwerk naadloos kunnen integreren in het zelfde systeem? Het antwoord is ja.

  Microsoft is hier een goed voorbeeld van. Met het Microsoft Dynamics 365 platform heeft Microsoft hier perfect op voorgesorteerd. ‘Alle’ benodigde functionaliteiten kunnen, vanuit 1 ERP Platform worden afgedekt, indien nodig met Add-ins uit de appsource. Daarnaast biedt het Power Platform vele mogelijkheden om met ‘standaard bouwblokken’ gewenste functionaliteiten voor secundaire processen te configureren.

  ERP Company helpt bedrijven om zich klaar te stomen voor een ERP-implementatie op het Microsoft Dynamics 365 ERP platform. Voor dit traject hebben we een “Quick Scan” ontwikkeld, waarbij onder andere het volgende in kaart wordt gebracht:

  • Processen
  • Applicatielandschap
  • Huidige maatwerk

  Na deze inventarisatie wordt een Dynamics Road Map opgesteld om volledig klaar te zijn voor de volgende stap; de implementatie van Microsoft Dynamics 365.

  Heeft u de keuze voor het Dynamics 365 platform al gemaakt en heeft u behoefte aan een Dynamics Road Map? Neem gerust contact op voor een informeel gesprek.

  Of bent u op zoek naar onafhankelijke Dynamics-specialisten? Bezoek dan zeker de CV search website van de ERP Company, HET grootste netwerk van onafhankelijke Dynamics-specialisten.

  Wilt u eens per op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen ERP-Company? Schrijf u dan gerust in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!  

  Maandelijks alle nieuwtjes ontvangen?

  Comments(0)

  Leave a comment

  Required fields are marked *