Helpdesk & Support

ERP Consultancy

Business IT Strategy

ERP Resource Platform

ERP Recruitment

ERP Academy

ERP Society

ERP Company

Executive Resource Platform

“Wij leveren geen mensen, wij verbinden onze mensen met uw mensen”


 

“Ons werk is mensenwerk”

 

Executive Resource Platform

Voor alle Professionals bieden we veel voordelen!

Ons ‘Executive Resource Platform’ is hét platform waar Business auditors en ERP/IT professionals elkaar ontmoeten, samenwerken, kennisreservoirs vullen, zaken uitwisselen, trainingen volgen, plezier maken en vooral: alle voordelen hebben van het werken onder één vlag; die van ERP Company.

Inmiddels is ERP Company een gevestigde naam tussen specialisten in de sectoren van Business Management, ERP/IT Consultancy en Werving & Selectie. Wij beschikken over een groot (internationaal) netwerk van klanten die ons als partner inzetten op de ontwikkeling van hun strategisch businessmodel, het invullen van hun tactische groeipad met ERP/IT software en ondersteuning in technologische innovatie. Onze klanten zetten hoog in op hun ‘competitive edge‘ door te investeren in de samenwerking met ERP Company en gebruik te maken van onze specialistische kennis en ervaring. Hierdoor hebben we een prestigieus track record opgebouwd van klanten die het rendement op deze investering ruimschoots hebben verzilverd. Daar zijn we als ERP Company trots op!

We doen het niet alleen …

ERP Company werkt voornamelijk samen met een netwerk van Partners en Professionals. Door de transparante structuur waarin we samenwerken, voelen alle mensen zich snel thuis. Ze krijgen de volle aandacht, ontwikkelen positieve energie en zijn meer dan gemotiveerd om te laten zien wat zij allemaal in huis hebben om ERP Company verder te laten groeien. Iedere partner of professional is verschillend en daar kunnen we wat mee. Door de grote variëteit in projecten is de vraag naar uiteenlopende kennis, ervaring en vakgebied aan de orde van de dag, waardoor we bij ERP Company niet in hokjes denken maar in waardeketens. Samen maak je meer!

Zie je de voordelen van samenwerken?

Dan ben je bij ERP Company aan het juiste adres. Wij bieden heel veel voordelen voor onze partners en professionals, wellicht te veel om hier te noemen. Niet te vergeten, we bieden je ook veel vrijheid in de samenwerking. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om parttime te werken, binnen je eigen regio geplaatst te worden of tijdelijk anders te samenwerken. De keuze is aan jou. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rij, zodat je een eerste indruk krijgt en kan beslissen of je onderdeel van ons succes wilt worden. Heb je behoefte aan een toelichting en/of meer informatie? Bel ons of stuur een mail. We bespreken graag met jou wat we nog meer te bieden hebben. Tot snel …!

onze voordelen

ontdek waar jouw voordeel zit.... en meld je aan

Uitdagende Projecten

We hebben een indrukwekkend netwerk van ondernemingen, uiteenlopend van MKB tot en met multinationals die strategisch en technisch volop in ontwikkeling zijn. Dit zijn jouw potentiële opdrachtgevers omdat ze uitsluitend met de beste professionals willen werken. Wekelijks hebben wij nieuwe aanvragen voor professionals zoals jij.

Betrouwbaar en Transparant

Jouw profiel wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Alleen met jouw toestemming bieden jouw specialisme aan bij onze opdrachtgevers. Kenmerkend is onze snelheid, korte termijn duidelijkheid, openheid over tarieven, eerlijke feedback en maximale inspanning om voor jou te scoren.

Ruimte voor ontwikkeling

Wil je verder ontwikkelen op andere vakgebieden? Dan bieden wij jou graag deze mogelijkheid. Ons interne netwerk van Partners en Professionals biedt een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden voor traineeships, opleiding en training. Hierdoor sta je nooit stil in je ontwikkeling en je wordt steeds breder en gevarieerder inzetbaar.

Coaching-on-the-Job

We onderscheiden ons door onze persoonlijke werkwijze en betrokkenheid als ondernemers bij onze partners en professionals. Op onze projecten geven onze Coaching Professionals jou waardevol advies en/of pragmatische coaching on the job. Zo sta je er bij ons nooit alleen voor. Succes en motivatie in je werk vinden we belangrijk zodat jij kan excelleren, want jouw succes is immers ons succes.

Inspirerende Masterclasses

Om jouw kennis over actuele ontwikkelingen en interessante thema's op peil te houden, organiseren we met regelmaat inspirerende masterclasses. Experts delen hun kennis met onze professionals. Deze bijeenkomsten zijn immens populair en worden door onze professionals goed bezocht en zijn een succes op het gebied van kennisverrijking, netwerken en informele kennismaking.

ERP Company, een sterk merk

Als professional word je geïdentificeerd met alle sterke punten van een grotere organisatie. We bieden een brede expertise, een reservoir aan kennis, een massa aan ervaring en kunnen volledige teams samenstellen zodat we van kleine tot grote projecten aankunnen. Dankzij ons groeiend netwerk van partners en professionals wordt ons merk elke dag sterker!

Iets gemist? Neem gerust contact op, misschien hebben we nog meer voordelen voor jou!

Meld je aan
wie zoeken we ?

Onze specialisaties waarvoor we Partners en Professionals zoeken:

Staat jouw specialisme er niet tussen? Neem contact met ons op, we zoeken nog veel meer specialisten voor onze andere disciplines.

  • Business Strategy Redesign

  • Business Analysis en Reengineering

  • Architecture & Delivery ERP/IT environments

  • Program Management ERP/IT implementations

  • Software Development & Delivery

  • Business Analytics en Intelligence

Afgedekte branches

Gerealiseerde projecten

Plaatsingen

Professionals

Heb je interesse in Detachering of wil je instappen als Partner ?

Meld je direct aan !

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Projectlocaties & Doelgroepen